Ingrediente :
ciuperci - 200 g
ulei masline - 2-3 linguri
ceapa - 1 buc
paste (fusilli) - 200 g
ou - 1 buc
usturoi - 2-4 graunti
sunculita taraneasca - 200 g
smantana - 200 g
Mod de preparare :
Se pun pastele la fiert in apa care clocoteste si este deja sarata .
Se fierb la foc domol atat cat scrie pe cutia lor, nu mai mult .
In timp ce fierb pastele noi nu stam si ne uitam la ele, ci continuam activitatea de bucatareala .
Taiem ceapa, usturoiul, ciupercile cat si siunculita taraneasca .
Punem in tigaie uleiul si dupa ce se incalzeste putin adaugam ceapa si usturoiul .
Amestecam de cateva ori si punem si sunculita, mai amestecam putin si adaugam si ciupercile . Lasam pe foc domol si amestecam rar .
Cand sunt moi ciupercile pregatim din ou si smantana o pasta pe care o punem in tigaie si mai amestecam de cateva ori .
Pastele gata fierte se scurg si se pun pe farfurie si deasuprea se pune preparatul din tigaie.
Pofta buna !
apetisant
RăspundețiȘtergereArata foarte bine reteta...Cred ca am sa o incerc si eu.
RăspundețiȘtergerenu este greu de pregatit
RăspundețiȘtergereO reteta delicioasa,trebuie sa o incerc si eu
RăspundețiȘtergere