Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 decembrie 2014

Paste carbonara




 
 
 
 
 
 
 
Ingrediente :

ciuperci - 200 g
ulei masline - 2-3 linguri
ceapa - 1 buc
paste (fusilli) - 200 g
ou - 1 buc
usturoi - 2-4 graunti
sunculita taraneasca - 200 g
smantana - 200 g


Mod de preparare :

Se pun pastele la fiert in apa care clocoteste si este deja sarata .


Se fierb la foc domol atat cat scrie pe cutia lor, nu mai mult .


In timp ce fierb pastele noi nu stam si ne uitam la ele, ci continuam activitatea de bucatareala .


Taiem ceapa, usturoiul, ciupercile cat si siunculita taraneasca .


Punem in tigaie uleiul si dupa ce se incalzeste putin adaugam ceapa si usturoiul .


Amestecam de cateva ori si punem si sunculita, mai amestecam putin si adaugam si ciupercile . Lasam pe foc domol si amestecam rar .


Cand sunt moi ciupercile pregatim din ou si smantana o pasta pe care o punem in tigaie si mai amestecam de cateva ori .

Pastele gata fierte se scurg si se pun pe farfurie si deasuprea se pune preparatul din tigaie.



















 
 
Pofta buna !

4 comentarii: