Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 decembrie 2014

Chifle umplute cu ciuperci si legume


Ingrediente:


4-5 buc chifle
250 gr. ciuperci
1 buc ardei gras rosu
1 buc morcov mic
3-4 linguri ulei
2 linguri margarina
patrunjel verde tocat
sare, piper,
cimbru
Preparare:
    Se curata ciupercile, se spala bine, se taie marunt si se pun pe foc in ulei .
    Ardeiul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci .
    Se lasa pe foc impreuna pana scade zeama amestecand usor .
    Se inchide focul, se adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust .

    Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina sau unt . 
    Se umplu apoi cu compozitia de ciuperci .
    Se stropesc chiflele cu 3-4 linguri de apa calda . 
    Se dau la cuptor pentru 10 min . 
    Se scot si se servesc imediat . 




Pofta buna!

6 comentarii: