Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 decembrie 2014

Jocuri cu masini



  





 Acum ca vin sarbatorile si aveti mai mult timp pentru voi si placerile voastre va prezint un site cu jocuri cu masini, poate va place si voua cum imi place mie.

   Aici am gasit jocuri noi cu masini foarte atractive si educative. Te poti rupe de realitate prin intermediul acestor jocuri si poti experimenta ce varianta de joc doresti.




   Pentru cei ce sunt atrasi de construirea efectiva a masinilor pot sa joace jocul Masinuta Strumfilor .La acest joc trebuie atentie maxima pentru a putea construi masina perfecta a Strumfilor.Se porneste construirea masinii de la sasiu si cu multa rabdare si indemanare se pune piesa dupa piesa pana masina este gata.




   Daca vrei sa devii sofer in adevaratul sens al cuvantului poti sa iti incerci cunostintele in materie de condus cu jocul Examen  Auto. Aici incepi cu bicicleta, pentru a deprinde tainele condusului si pe masura ce reusesti sa treci de etapele jocului ajungi sa conduci diverse autovehicule, chiar si camioane de mare tonaj.



   Daca alegi jocul Masini de Politie  ai posibilitatea sa vezi cum va fi in viata reala , daca alegi meseria de politist de circulatie. Trebuie sa coordonezi circulatia in trafic, incetinind soferii grabiti.



   Daca iti place sa manevrezi greutati cu macaraua poti incerca jocul Jocuri cu Macarale. Trebuie sa plasezi macaraua astfel incat sa poata prelua paghetul si sa il duc in siguranta in depozit. Cine se incearca?

   La mine nu a mers din prima, dar dupa ceva straduinta am reusit sa  depozitez toate pachetele.



   Daca ati devenit curiosi si dornici de noi incercari nu mai ezitati si intrati pe Noi jocuri cu masini si acolo ai o lista cu toate jocurile.Ai de unde alege si nu te vei plictisi.

   Astept sa imi spui care joc a fost mai captivant si care a fost mai greu .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu