Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 decembrie 2014

Rulouri de sunca presata













Ingrediente :

300 g branza de vaci
1 lingura marar verde sau uscat
2 lingurite unt
sare
piper alb, dupa gust
sunca presata taiata felii mai subtiri pentru a putea  fi rulate
castravete
1 lingurita mustar

Mod de preparare :

   Punem  ingredientele de sus intru-un castron, suficient de mare ca sa putem amesteca .
   Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza .
   Pe fiecare felie de sunca presata punem compozitia de crema de branza .
   Pe latura mica a fiecarei felii de sunca unsa cu crema de branza asezam cate o fasie de castravete, taind capetele acestuia, daca este mai lung .
   Rulam feliile de sunca astfel umplute si le dam la rece pentru circa 20 - 30 minute .
   Rulourile de sunca se taie in 4 - 5 bucati cu un cutit bine ascutit.
   Se aseaza pe un platou si se servesc ca atare.

4 comentarii: