Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 decembrie 2014

Esenta conteaza!

el-divino.ro



 De cand ma stiu imi plac parfumurile si nu toate parfumurile, imi plac cele care au la baza o anume esenta . Care dupa ce se duc notele de varf si notele de mijloc ramane adevarata esenta si anume esenta de baza . Aceasta esenta pentru mine e preferabila sa fie tip Verde, dar sunt anumite zile si momente din viata fiecaruia cand vrei sa ai in preajma ta si alte esente si anume Buchet Floral, Oriental,  Ambra sau chiar Oceanic .
  Prefer parfumurile care folosesc  esente frantuzesti, deoarece in materie de parfumuri francezii au intietate, stiu ce place nasului nostru si cum sa ne rasfete pielea .
  Este bine sa acordam atentie cand cumparam parfumuri si sa nu ne lasam atrase de preturile  mici fara sa verificam ce produse au la baza, daca au analizele dermatologice si alte analize cerute de lege si daca sunt notificate la  Ministerul Sanatatii  .
    Pe urma putem alege sa testam parfumul pulverizand de la 20 cm pe un punct cald, cel mai la indemana fiind incheietura mainii. Daca parfumul ales ne da o stare de armonie cu noi, atunci am ales esenta care ne place si ne trebuie.
   Va invit si pe voi sa testati esentele folosite de cei de la <<EL-DIVINO>> care este un  producator de parfumuri cu marca propie inregistrata la OSIM.
   Accesati pagina lor deoarece au concursuri pe sase sectiuni si anume: 

-    Concurs Blogg-eri
-    Canal Youtube
-     Pagina Google+
-     Pagina Facebook
-     Printerest
-     Twitter

Premiile sunt foarte atractive, va pot spune ca am avut sansa sa incerc  produsele de la ei si sunt competitive . 

Va urez bafta la concursuri !

Un comentariu: