Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 noiembrie 2014

Bateria mea cea noua




 





      Am mare nevoie de o baterie externa si de aceea am intrat pe MyCase.ro .
      Aici am gasit bateria D28 12000mAh, care este o baterie externa ideala pentru calatorii sau pentru incarcari de urgenta, compatibila cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor, camerelor digitale, etc.
      Aceasta  bateria externa a fost conceputa pentru a oferi libertatea de a incarca dispozitivul meu oriunde si oricand doresc. Trebuie doar sa am grija sa o incarcat inainte de a pleca in calatorie si sa o iau cu mine.
      Avand o capacitate de 12000 mAh, aceasta baterie externa poate incarca 2 device-uri simultan cu ajutorul celor 2 porturi USB, iar incarcarea este la fel de rapida ca in cazul folosirii unui incarcator de priza .
      Bateria externa D28 12000mAh poate fi utilizata pentru incarcarea mai multor Gadget-uri : iPad, Telefoane  Mobile(iPhone, BlackBerry, LG, HTC, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson, etc.), Camere Digitale, PSP, MP4. Bateria externa dispune de porturi capabile sa ofere incarcare simultana a 2 dispozitive.

      Incarcarea bateriei externe se face foarte usor folosind  linia de a accesorii din pachet conectata la port-ul USB al unui PC sau al unui adaptor de priza DC 5V
      Pentru a vedea nivelul de incarcare al bateriei trebuie sa apasam butonul ON/OFF, iar pe display va fi indicat acest lucru.
      Daca bateria este incarcata si am avut grija sa o punem in bagajul nostru va fi un prieten de nadejdie si isi va face treaba foarte usor .
      Bateria externa D28 12000mAh incarca telefoane mobile si dispozitive digitale cu intrare tensiune de DC 5V.
   Pentru incarcarea dispozitivelor mobile folosim linia de accesorii pe care o gasim in pachet sau cablul USB al dispozitivului. In functie de dispozitivul pe care dorim sa il incarcam vom conecta mufa potrivita a cablului de alimentare din pachetul adaptorului.
  Bateria externa dispune si de o lanterna pe care o putem activa usor printr-un dublu click al butonului On/Off si astfel in situatii de urgenta putem beneficia de lumina oferita de aceasta. Pentru ca lumina lanternei este destul de puternica trebuie sa avem grija sa nu indreptam lumina lanternei spre ochii nostri sau spre ochii prietenilor.
   Si daca tot eram aici am luat si doua becuri tip led si anume bec Led MyTool 9W, E27, 720 lm
   Foarte eficiente, durabile, ecologice  LED-urile au deschis o lume complet noua de posibilitati pentru iluminat. Progresul tehnologic a imbunatatit sistemele de iluminare tip LED, astfel incat lumina acestora are aceeasi culoare cu cea a becurilor incandescente.
   Becurile de tip LED MyTool se bucura de o multime de avantaje in comparatie cu becurile incadescente, cu halogen sau fluorescente  (CFL).
   Becurile MyTool respecta toate standardele de constructie. Testarea acestora a fost facuta de la - 20 °C pana la 50 °C pe o durata mai mare de 100h pentru a verifica stabilitatea elementelor.
   Componente majore, precum chipurile LED au fost testate la limita timp de 20 ore continuu si rapoartele testelor au fost utilizate pentru a determina durata adecvata de viata a produselor.
    Toate materialele prime inainte de folosire sunt verificate din punct de vedere al calitatii si la finalul procesului de fabricatie fiecare articol in parte este supus unui test de functionare pentru 5h.
   Sfatul meu este sa faceti o schimbare inlocuind becurile ineficiente cu tehnlogia LED. Astfel, veti economisi energie si va veti bucura de o lumina eficienta, care poate dura de 20 ori mai mult decat becurile incadescente. Indiferent ca sunteti in cautarea luminii potrivite pentru un spatiu mare sau mic, tehnologia LED reprezinta solutia ideala.
   Nu veti regreta daca cumparati becuri led mytool .
   Si inca un lucru bun, pe langa multitudinea de produse, variatia de modele la preturi pentru fiecare buzunar magazinul MyCase.ro a implementat un nou sistem ce permite acumularea de puncte bonus la fiecare comanda facuta.
   Puncte bonus se adauga in cont la fiecare produs cumparat pe site-ul nostru, ca modalitate de recompensare a fidelitatii dvs!
  Cum functioneaza sistemul:
   - Fiecare leu cheltuit pe MyCase.ro va adauga doua puncte bonus in cont (ex. un produs cumparat in valoare de 20 lei va adauga in cont 40 puncte bonus)
   - Valoarea unui punct bonus este de 0.01 lei (ex. 100 puncte = 1 leu)
   - Punctele bonus acumulate la o comanda pot fi folosite incepand cu comanda urmatoare. - Puteti alege sa folositi exact cate puncte bonus doriti pentru a obtine discount la o comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu