Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Strada IT, cea mai prietenoasa strada



Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul "http://www.stradait.ro/" in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!".


   Strada IT este strada virtuala pe care eu de cand am descoperit-o o parcurg in lung si lat si ma intalnesc foarte des cu prietenii mei virtuali.
   Cand ne intalnim ne sfatuim ce am mai putea  cumpara de pe strada noastra iubita.
   Acum ca se apropie cu pasi repede luna cadourilor strada noastra, strada IT,  este foarte vizitata de vechii si noii prieteni.










   Astfel la la prima oprire pe www.stradait.ro/tablete/ am gasit producatori  de renume si anume : Acer, Apple, Asus, Coby, Dell, Lenovo, Samsung,Toshiba, Utok si inca multi altii .
   Pentru ca vreau sa fac un cadou substantial si util copilei mele am ales www.stradait.ro/tableta-samsung-galaxy-tab-pro-t520-16gb-wifi-10.1%27-white.htmwww.stradait.ro/tableta-samsung-galaxy-tab-pro-t520-16gb-wifi-10.1%27-white.htm, Tableta Samsung Galaxy TAB PRO 16 GB WIFI 10.1 inch white cu urmatoarele caracteristici:
Diagonala display: 10.1 inch
Rezolutie: 2560 x 1600
Tehnologie display: Super clear LCD
Touchscreen: Da
Functii ecran: Capacitive Multi-Touch
Procesor Familie procesor:
Quad-core Cortex-A15 & quad-core Cortex-A7
Model procesor: Exynos 5 Octa 5420
Frecventa procesor: 1900 MHz/1300 MHz
 Memorie RAM:2 GB
Tip Stocare:Flash
Memorie Flash:16 GB
VideoGPU: Mali-T628 MP6 
   Si pot sa va spun ca nici nu este scumpa, avand in vedere raportul pret /caracteristici .
   Copila mea va fi foarte incantata.


 


   Va invit si pe voi prieteni dragi si vecini iubiti pe strada IT, unde gasiti fel de fel : laptopuri, telefoane, foto-video, monitoare si TV plus multe altele .
   Unde mai pui ca au si promotii si strada IT  va spune ca sa stiti cu mic cu mare :


“Pregateste-te de reducerile Black Friday de pe Strada IT! Vino alaturi de vecini, prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale!”

5 comentarii: