Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 noiembrie 2014

Ardei umpluti cu carne





Ingrediente



carne tocata (amestec: porc+vita) - 900
gardei gras - 10,15 buc
orez - 1 ceasca
ceapa - 1 buc
piper - 1/2 lingurita
morcov - 1,2 buc
suc de rosii - 1 cana
sare - dupa gust









Mod de preparare



- se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele
- se spala ceapa si se taie marunt
- se amesteca ceapa cu carnea tocata,orezul,piperul, sarea
- se umplu ardeii, dar numai pe trei sferturi, pentru ca la fiert orezul se umfla si exista riscul sa dea pe afara - se astupa cu capacelele taiate din morcov si se pun, unul langa altul, intr-o cratita, in pozitie verticala, pentru ca sa nu se rastoarne
- se pun la foc si se fierb mocnit
- cand sunt aproape fierti se dauga sucul de rosii si se mai da la fiert pentru putin timp .

Secretele bucatarului

Se pot folosi si felii de rosii taiate si puse capacel










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu