Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Vinete evantai

3 buc vanata
200 g cascaval mozzarella
200 g sunculita taraneasca
2 buc rosii
1 buc gogosar
4 - 5 linguri ulei de masline
1 lingurita busuioc taiat marunt
4 - 5 catei de usturoi
sare - dupa gust
piper 1/4 lingurita
Se taie vanata pana aproape de cotor,dar nu de tot.


Punem feliile de sunculita intre feliile de vanata.


Punem feliile de cascaval mozzarella peste feliile de sunculita .


Punem o randea de rosie sau o rondea de gogosar peste cascaval .



Pisam usturoiul cu busuiocul, sarea piperul si uleiul de masline pana obtinem un sos .
Acest sos il presaram peste vinetele care sunt deja puse in tava de copt .


Dam la cuptar pentru 45 de minute.

Se poate servi calda sau rece, dupa preferinte.
Merita incercata aceasta reteta deoarece este delicioasa.











4 comentarii: