Totalul afișărilor de pagină

vineri, 31 octombrie 2014

Parchetul meu cel nou



   Vreau sa imi renovez o camera pana la revelion.
   Am intrebat cunostintele ce sfat imi dau pentru a schimba vechiul parchet cu unul nou, daca stiu un magazin in zona mea de locuit, ca sa imi fie usor cu transportul parchetului.
   Prietena mea cea mai buna a zis de ce nu incerc la parchetpeviata.ro si a venit cu argumentul ca: parchetpeviata.ro a ramas fidel viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%.
   Acest argument m-a facut curioasa sa vad de oferta au.
   Astfel am aflat ca modelele de parchet triplustratificat si parchet masiv sunt fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori din Europa,
   Din multitudinea de modele, materiale, esente de lemn si culori am ales Gama Kährs Spirit .
   Aceasta, Gama Kährs Spirit este disponibila intr-o varietate de tonuri si esente de lemn care scot la iveala frumuseatea naturala a lemnului si care te duc cu gandul la podelele de alta data.

Parchet Stejar tip dusumea Trench ales de mine este un parchet  din lemn de stejat Trench si are  note rustice datorate frumusetii nodurilor si crapaturilor unice de pe fiecare lamela. Suprafata este baituita in culoarea gri. Lamelele au micro bizoturi pe toate cele 4 laturi.

   Noul meu parchet se potriveste de minune cu nuanta  alesa de mine pentru peretii camerei si cu noul mobilier .
   Noua mea camera va avea o tenta rustica care ma va duce cu mintea in timpul copilariei, cand vizitam bunicii si eram placut impresionata de mirosul camerei de la drum, miros care era mereu proaspat  si aromat cu busuioc.
   Va invit sa imi vizitati camera, cand va fi gata, iar daca nu aveti rabdare pana atunci puteti trage cu ochiul la catalogul de produse unde se gasesc imagini la rezolutie inalta ale produselor, astfel incat sa puteti alege cu usurinta parchetul pe care vi-l doriti,
   Eu am ales.


                       Voi ce parchet alegeti ?

4 comentarii: