Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 octombrie 2018

Polistiren pentru izolatii termice






    Zilele trecute m-am intalnit cu prietena mea, Ioana, care a terminat de zidit casa ei cea noua .

    Era fericita ca a reusit sa termine casa la timp, avand in vedere ca vremea a inceput sa se raceasca. 

   Din vorba in vorba am aflat ca era fericita ca a terminat de zidit casa, dar inca nu era hotarata de unde sa cumpere materialele necesare pentru izolarea termica a casei .

    Atunci mi- am adus aminte ca aveam notat numele unui magazin online, Polistiren online magazin cu care a colaborat sora mea si de care a fost foarte multumita .






 





   Acest magazin are polistiren expandat sau extrudat de diverse densitati si grosimi, deci ai de unde alege in functie de necesitate, preferinta, sau de firma care produce acest polistiren.

    Polistirenul se gaseste sub forma de placi, fabricate din materie prima ignifugata, si se foloseste sub forma de panouri termoizolante pentru:

- izolarea termica a fatadelor ventilate

- izolarea termica a fatadelor in sistem ETICS ( lipirea panourilor de polistiren se face cu adeziv sau spuma poliuretanica si prindere mecanica cu dibluri pentru polistiren).



    Acest magazin pe langa polistiren mai are si adezivi termosistem, accesorii termosistem .

    Produsele pot fi achizitionate de noi online, din magazinul Polistiren online si vor fi livrate prin curier in toata tara .
    Un lucru util in acest magazin este ca are si calculator termosistem .

   Acum poti sa afli cat costa un termosistem cu polistiren expandat sau un termosistem cu vata minerala pentru fatada.
    Foarte simplu, introduci suprafata dorita pentru termosistem, alegi tipul de termosistem (polistiren expandat/vata minerala). Ai posibilitatea sa-ti configurezi termosistemul cum doresti, poti alege adezivul pentru termosistem, diblurile, plasa dorita cat si necesarul de coltare cu plasa sau cu picurator.

   Ioana a fost incanta de oferta magazinului si a cumparat produse pentru izolarea exterioara si interioara a casei, cat si accesoriile termosistem si adezivii adecvati.

   Daca doriti sa va izolati casa va puteti arunca un ochi pe pagina acestui magazin, poate va incanta si pe voi oferta de produse si preturile  practicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu