Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 martie 2016

Varzari

 







Ingrediente :

1/2 pahar ulei
1/2 pahar apa
1 praf de sare
3 oua
faina cat cuprinde

Mod de pregatire :

   Se pune faina pe o planseta si se face o gaura in mijloc unde se toarna cate putin ulei, ouale si apa, amestecand cu faina pana se obtine un aluat potrivit de tare .
   Se framanta bine, se mai izbeste de masa si iar se framanta, apoi se lasa sa se odihneasca 20 de minute .

   Eu am folosit acum un aluat din comert .

  
 In timp cat se odihneste aluatul se pregateste varza pentru umplutura.
   Varza murata se spala bine sa - si piarda din sare, se taie subtire.
   Se stoarce si se pune cu piper si o lingura buna de ulei , pe foc, ca sa scada bine apa ce o mai are, apoi se foloseste dupa ce se raceste putin . 


 
   Se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se taie patrate sau dreptunghiuri  .
   In fiecare patrat ( dreptunghi ) se pune cate o lingurita plina cu varza .
   Se intoarce jumatae de patrat ( dreptunghi ) peste varza si se lipesc colturile .
   Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor .























7 comentarii: