Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 martie 2015

UTOK ofera €2000 urmatorului geniu al aplicatiilor mobile








   Cei de la UTOK au o ideie foarte interesanta si anume organizeaza un concurs << Be Tomorrow`s App Genius >> cu un premiu atractiv .

   Cine nu isi doreste sa primeasca un frumos premiu in valoare de 2000 euro?

    Prin concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK isi doreste atat dezvoltarea comunitatii locale a programatorilor de aplicatii mobile cat si constientizarea unei cariere in acest domeniu, in contextul in care viitorul divertismentului, al informarii si al educatiei este mobil.


   “Be Tomorrow’s App Genius” urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera. Participantii pot inscrie aplicatii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness si multe altele, incepand cu data de 3 martie, pe site-ul www.utok.ro/app-genius.

   Deja ma gandesc sa particip si eu cu o mica aplicatie care pe mine si pe multe alte persoane ne va ajuta sa petrecem timpul mai placut in drum spre munca sau spre casa.

   Toti navetistii dornici de comunicare vor putea tine legatura unii cu alti si isi pot impartasi traseul pe o harta virtuala si in clipa cand se intalnesc pe traseul real sa fie anuntati printr-un semnal si astfel se pot saluta din mers. 














   Va invit si pe voi sa participati la concursul “Be Tomorrow’s App Genius” organizat de UTOK.

   Poate fi unul dintre voi urmatorul geniu al aplicatiilor mobile .

8 comentarii: