Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 martie 2015

Blogger oficial Vegeta  

 


  Cine nu isi aduce aminte de vremea copilariei si da minunatele mancaruri de atunci?

    Mama ca sa dea savoare la mancare folosea Vegeta .

    Vegeta datează din anul 1958. Produsul se numea la început Vegeta 40, iar astăzi poate fi recunoscut prin culoarea sa albastră şi emblema bucătarului care au însotit produsul în toţi aceşti ani. Vegeta este un bun companion al meselor delicioase, dând un plus de savoare momentelor culinare.

    Cei de la Vegeta ofera o minunata sansa unui blogger si anume de a fi blogger oficial Vegeta .

    Aceasta oportunitate ma incanta si pe mine doarece imi place sa bucataresc si folosesc frecvent Vegeta.

     Daca as fi eu cea aleasa cred ca as avea posibilitatea sa intru in comunitatea celor care prepara bucate alese si gustoase si folosesc Vegeta pentru a da savoare mancarii lor plus blogul meu isi va mari numarul de cititori pasionati de bucatareala.

     Pentru ca imi plac provacarile si concursurile va invit si pe voi sa participati si sa castige cine este cel mai bun .

  

Ce presupune statutul de blogger oficial Vegeta:
– Blogul tău va găzui bannere cu câştigătorii concursului Vegeta pe care îl va organiza clientul pe Facebook. Bannerele sunt postate timp de o două săptămâni şi vei primi ulterior mai multe detalii despre acest concurs.
– Vei coordona o campanie de suflet – în care, alături de tine și de alți voluntari – va fi gătită o masă delicioasă pentru copiii unui centru de plasament.
– Vei prezenta experiența ta ca blogger Vegeta in doua articole postate pe blogul tău.
– Vei fi anunțat pe pagina de Facebook Vegeta ca Blogger Oficial.
– Periodic, vor fi distribuite link-uri spre articolele interesante de pe blogul tău pe pagina de Facebook Vegeta.Pe pagina de Facebook Vegeta acum este organizat un frumos concurs Vegeta reteta cuplu cu frumoase premii si am inteles ca vor mai fi organizate si alte concursuri asa ca va astept !

2 comentarii: