Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 decembrie 2016

Cremwursti in aluat pentru foitaj













Ingrediente : 

   - aluat pentru foitaj
   - 8 bucati de cremwursti
   - 1 - 2 linguri ulei




Mod de preparare :

    Se scoate aluatul din congelator si se lasa pe masa sa se decongeleze .
    Cand se poate desface intindeti aluatul pe masa de lucru si portionati aluatul in 8 dreptunghiuri egale .





   Puneti cate un cremwurst peste aluat si rulati obtinand un rulou .
   Se unge tava cu ulei si se aseaza rulourile, unul cate unul in tava .




   Se dau la copt la 150-180 grade celsius .
   Se pot servi caldute sau reci, dupa preferinta

 


3 comentarii:

  1. O reteta farte buna,mai incolo o sa o fac si eu.Multumesc pentru idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa aveti pofta si eu pregatesc dar cu aluat facut in casa cu untura!

    RăspundețiȘtergere