Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 iunie 2015

Noul meu costum de baie   Incet, incet a venit si mult dorita vara cu zile calduroase .

   Abia astept sa merg la plaja sa ma bronzez .

   Am constatat ca vechiul costum de baie nu mai este bun asa ca am inceput sa caut un alt costum de baie cu care sa ma mandresc in aceasta vara .

   Eu prefer costumul de baie din doua piese, imi pare ca este mai sexy fata de cel  intreg .

   Am intrat sa vad ce modele sunt de costume de baie


si am ramas cu privirea la doua modele pe placul meu : Naomi Nero si Sarah .

 


   Aceste modele sunt unul de culoarea neagra si unul de culoarea albastra.http://www.2connect.ro/produse-cos-1790.htm


  Costumul de culoarea neagra imi place deoarece are cupele sutienului intarite si prevazute cu armatura metalica la baza. Sutienul are si balene laterale flexibile pentru a sustine bustul. Buretei push-up pot fi detasabili dupa preferinta . Bretelele sunt reglabile si se pot detasa . Slipul este clasic si are doua snurulete albe de tot efectul  .

http://www.2connect.ro/produse-cos-1790.htm   Costumul albastru are si el buretei push-up integrati  in cupa sutienului si cupele sunt prevazute cu armatura metalica la baza . Bretelele sunt reglabile si se pot detasa . Slipul este clasic .

   Dintre aceste doua costume cred ca il voi cumpara pe cel albastru deoarece culoarea albastra este preferata mea, iar modelul sutienului e mai sexy . 
   Acum vad ca si pretul costumului de baie albastru este mai mic decat pretul costumului de baie negru, asa ca am ales si frumos si economic.
 Daca si voi aveti nevoie de un costum de baie intrati si sa vedeti ce modele frumoase au .


Un comentariu: