Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 februarie 2015

3 moduri de a economisi in bucatarie




   Economii, economii, economii
   Mereu auzim in dreapta si in stanga ca trebuie sa economisim.
   Sa economisim resursele, mancare, banii, timpul .
   Fiecare isi  poate face un scop in viata din modul de a economisi.

  1. Eu va propun ca sa economisim bani pretiosi si mancare ca atunci cand mergem la cuparaturi sa avem o lista  cu ce trebuie sa cumparam atat ca mancare cat si ca produse de uz general .
   Daca avem lista evitam cu usurinta pierderea timpului printre rafturi cautand sa vedem ce mai ne trebuie, plus ca mergem la punct ochit, punct lovit. Asa punem in cosul de cumparaturi doar strictul necesar si daca dorim sa ne rasfatam adaugam in cos si un produs care ne-a facut cu ochiu si nu il aveam pe lista.

   2. Un alt mod de a economisi bani pe mancare este ca sa mergem la cumparaturi in magazine mari tip market unde gasim cam tot ce ne trebuie si sa evitam pe cat putem magazinele de cartier, deoarece aceste magazine au preturi mai mari.

   3.Eu una pe perioada de toamna, iarna fac paine de casa, e gustoasa, aromata si consistenta si macar stiu ce produse am folosit .
    De asemenea in perioada de toamna ma ocup cu punerea conservelor pentru iarna, adica zacusca, tocana de legume, dulceata, gem, compot, muraturi . Mancarea facuta in casa e gustoasa si sanatoasa si mai ieftina decat daca cumparam de la magazin .

    Irosirea mâncării este o problemă acută în țara noastră. Vestea bună este că fiecare dintre noi poate face o diferență în acest sens. Jamie Oliver propune în noua sa carte, “Economisește cu Jamie”, apărută la Curtea Veche Publishing, un nou stil de a face cumpărături, de a găti și de a utiliza alimentele astfel încât să economisim mai ușor. Rețetele sunt realizabile cu un buget redus și gândite astfel încât să valorifice la maximum ingredientele.
    Cei de la Curtea Veche organizeaza cu aceasta ocazie un concurs pe aceasta tema, cine doreste poate participa.
  http://www.curteaveche.ro/blog/2015/01/27/economiseste-cu-jamie-fii-eroulsaptamanii-la-curtea-veche-publishing/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu