Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 iunie 2017

15 ani de Dacia Plant

   Dacia Plant a luat nastere in 2002 si anul aceste sarbatoreste 15 ani de activitate in folosul celor ce doresc produse naturale, fara conservanti sau coloranti .

    Dacia Plant a produs suplimente de calitate doar cu ingrediente din cele mai bune si la standarde tehnologice cele mai inalte .

    Plantele folosite in produsele lor sunt obtinute din culturile bio proprii . 


    In cei 15 ani au dezvoltat Branduri care sunt produse naturale si eficiente .

 


     Amintim urmatoarele produse :

Ingerasul - Copiii au nevoie de solutii blande de ingrijire. Ingerasul este brandul de produse conceput pentru copiii cu varste intre 0 si 6. Produsele Ingerasul nu contin conseanti, coloranti, indulcitori artificiali si zahar.

Interferonat – Un amestec unic de plante cu efect de regenerare si protejare a celulelor, care stimuleaza secretia endogena de interferon.

Sublima – este creat special pentru sanatatea si ingrijirea feminina . Sublima este numele sub care gasim produse eficiente, bazate pe fitoestrogeni vegetali si plante cu efecte benefice intense asupra organismului femeilor precum si produse destinate mentinerii greutatii ideale si a unei siluete frumoase .

Specialistii Plantelor - Fitoterapia a aparut pentru a-i oferi omului de azi, solutii moderne pentru mentinerea sanatatii pastrand in acelasi timp o legatura puternica cu natura si binefacerile ei .

Detoxicolon – Puternic detoxifiant intestinal, asigura o detoxifiere profunda si blanda intr-o cura de numai 21 de zile. Eficienta sa se datoreaza unui complex de 15 plante medicinale, completate eficient de mineralul zeolit.

Vitamine si minerale – Brandul Vitamine si Minerale contine produse care mentin integritatea nutrientilor si eficacitatea substantelor vitaminice, atat de sensibile .

Bun de Tot – Facute din cele mai proaspete fructe si legume, fara conservanti si fara coloranti, sucurile, dulceturile, gemurile si celelalte produse alimentare din gama Bun de tot sunt alegerea ideala pentru intreaga familie, de la copii la bunici !

    Pentru a sarbatori cum se cuvine, cei de la Dacia Plant au invitati de renume si anume trupa Phoenix alaturi de alti artisti .

    Pe 2 iulie in Piata Sfatului din Brasov sunteti invitati sa sarbotoriti 15 ani de activitate alaturi de cei de la Dacia Plant si Phoenix .

    Cu mic cu mare sa bem o cupa de ceai aromat inainte de a merge la aniversare .

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu