500 g fasole boabe
2 buc ceapa mare
1 buc morcov
1 buc pastranac
1 buc patrunjel
1 buc telina
1 ardei capia
2 – 3 linguri pasta tomate
1 buc cartof
sare
piper boabe
50 ml ulei
1/2 cana apa
1 foaie de dafin
o ramura mica de cibru uscat
Mod de preparare :
Am scurs fasolea de apa si am pus pe foc o oala cu apa, cam 2 l si cand apa a inceput sa fiarba am pus si fasoalea si am lasat sa fiarba 10 minute . Pe urma am scurs apa si am pus fasolea in vasul aparatului de gatit slowcooker .
Am taiat ceapa, radacinoasele, ardeiul capia si le-am pus peste fasole .
Am adaugat uleiul si apa .
Am pus capacul oalei si am bagat aparatul de gatit slowcooker in priza, am setat la functia high si am lasat 4 ore sa fiarba. Am luat capacul si am adaugat sare, piper boabe, foaia de dafin si ramura de cimbru cat si pasta de tomate . Am amestecat si am pus capacul si am lasat sa mai fiarba oala inca ½ ora . Am obtinut un deliciu de iahnie de fasole .
Gustoasa!!!
RăspundețiȘtergereGustoasa si usor de preparat!
Ștergere