Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 iulie 2017

O mica renovare

   
 Vine vara si cu ea vine si mult asteptatul concediu din acest an .

   Eu concediul, de cand ma stiu il impart in doua, o parte pentru relaxare si o parte pentru mici renovari in casa .

   Anul acesta doresc sa fac mici renovari in baie, sa imi schimb oglinda cat si mobilierul de baie .

   Pentru aceasta voi fi nevoita sa schimb si faianta deoarece doresc ca noul mobilier de baie sa fie in ton sau asortat cu faianta .

   Inca nu eram hotarata de unde voi face noile cumparaturi pentu renovarea din anul acesta, cand m-am intalnit cu vechea mea prietena, Adina, cu care am inceput sa vorbesc despre concediu si dorinta mea de renovare .

   Adina isi renovase baia anul trecut si imi spune ca ea a fost multumita de colaborarea cu depozitul online care va ofera cel mai mic pret si produse de calitate si diversificate .

   Am intrat pe pagina magazinului depozit-online.ro si cu greu m-am hotarat din multitudinea de modele ce mobilier sa imi cumpar .

    Am ales SET SERIE SANREMO LUX 130 (LAVOAR + OGLINDA + DULAP BAZA) 08231 [Sanotechnik]  care costa 2802,7 lei, avand o reducere de 5% .

 

    Setul contine lavoar, oglinda si dulap baza, trei dintr-o lovitura, adica am oglinda noua, lavoar nou iar dupalul este foarte bine impartit si are un numar suficient de sertare si  imi place foarte mult si nuanta lui

    Deoarece schimb faianta imi trebuie si vopsea lavabila pentru tavan  . Am ales si ce vopsea lavabila voi folosi si anume VOPSEA LAVABILA DANKE INTERIOR PERETII RESPIRA 2.5L [Danke] – pretul pentru vopsea are o reducere de 20 % deci voi da 16,01 lei.

 

    Am fost multumita de colaborarea cu magazinul depozit-online.ro. deoarece am facut si economie si am primit si un mic cadou iar produsele sunt de calitate .


   Pe site-ul depozit-online.ro gasiti cam tot ce doriti ca si materiale de constructie, renovare sau modernizare iar preturile sunt pentru toate buzunarele .


   De exemplu daca doriti sa construiti o casa gasiti diverse modele de 

 

caramida –exterior, avand posibilitatea de a alege modelul cat si pretul .

   Daca doriti sa aranjati gradina gasiti aici unelte adecvate .
   Puteti sa trageti si voi cu ochiul pe site-ul depozit-online.ro
sa vedeti daca gasiti ce va trebuie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu