Ingrediente :
•1 buc. piept de pui
•1 buc. ceapa
•4 buc. rosie
•1 buc. dovlecel
•1 buc. gogosar
Mod de preparare :
* se face un amestec din piper, sare, ulei(2 linguri) si vegeta facuta in casa.
* in acest amestec se pun bucatile de piept de pui taiate cubulete si se tin la macerat atat cat dureaza pregatirea legumelor .
* legumele se taie in bucati patrate .
* se foloseste un bat pentru frigarui pe care se pune o bucata de ceapa, carne , gogosar, carne, dovlecel, carne, rosie, carne si tot asa pana se tremina o frigaruie .
* se repeta operatia pana se realizeza toate frigaruiile . se pun pe gratarul incins si se prajesc pe toate partile .
pofta buna !
ce bine arata !!!
RăspundețiȘtergereMihaela, au fost si gustoase
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, sigur sunt tare gustoase!!!
RăspundețiȘtergerevai ce bine arata, imi ploua in gura deja :)
RăspundețiȘtergerearata grozav si cred ca au fost delicioase!!!
RăspundețiȘtergerechiar sunt foarte bine
Ștergereyamiii... ce bine arata, mi-ai facut pofta :)
RăspundețiȘtergeremmm ce bine arataaa,cred ca voi face si eu duminica
RăspundețiȘtergeresa imi spui cum au iesit
Ștergeream incercat si eu reteta ta si au fost apreciate frigaruile de invitatii mei
RăspundețiȘtergereMi-ai dat o idee geniala pentru duminica! Imi lasa gura apa de pe acum!
RăspundețiȘtergeresper sa iti placa
ȘtergereArată fantastic!Sunteti o bucătăreasă extraordinara!
RăspundețiȘtergereArată fantastic!Sunteti o bucătăreasă extraordinara!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
RăspundețiȘtergeredelicios
RăspundețiȘtergereSi mie imi plac astfel de frigarui! Delicioase si cu pulpa sau spata de porc...
RăspundețiȘtergereCu siguranta si cele din porc sunt foarte gistoase .
Ștergere