3 buc vanata
200 g cascaval mozzarella
200 g sunculita taraneasca
2 buc rosii
1 buc gogosar
4 - 5 linguri ulei de masline
1 lingurita busuioc taiat marunt
4 - 5 catei de usturoi
sare - dupa gust
Se taie vanata pana aproape de cotor,dar nu de tot.
Punem feliile de cascaval mozzarella peste feliile de sunculita .
Punem o randea de rosie sau o rondea de gogosar peste cascaval .
Pisam usturoiul cu busuiocul, sarea piperul si uleiul de masline pana obtinem un sos .
Acest sos il presaram peste vinetele care sunt deja puse in tava de copt .
Dam la cuptar pentru 45 de minute.
Se poate servi calda sau rece, dupa preferinte.
Merita incercata aceasta reteta deoarece este delicioasa.
Mmmmm, delicioasa !
RăspundețiȘtergereInteresant
RăspundețiȘtergerese pregatesc usor si sunt foarte bune, poti sa incerci
Ștergerearata bine bine
RăspundețiȘtergere