Totalul afișărilor de pagină
duminică, 22 martie 2015
Somon prajit
Ingrediente:
1 ceasca ulei de masline
400 gr somon
5 - 6 catei de usturoi
5 - 6 lingurita maioneza
Instructiuni pentru somon prajit:
- se ia somonul si se spala, se scurge si pe urma se taie in bucatele mici .
- se pune uleiul de masline in tigaie sa se incinga .
- se adauga bucatile de somon cu grija in tigaie ( sa nu ne ardem) .
- se rumeneste somonul pe cele doua parti si pe urma se scoate cu o paleta pe o farfurie pe care am pus un servetel ( ca sa se mai scurga din ulei) .
- se curata usturoiu, se spala si se taie rondele si se piseaza impreuna cu putina sare .
- se adauga in usturoi cateva lingurite de maioneza ( eu am facut din galbenus de ou, mustar si cateva linguri de ulei ) .
- daca nu va place usturoiul atunci puteti sa fierbeti cateva legume si merg foarte bine .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Trebuie sa incerc si eu reteta.Somonul este pestele meu preferat!
RăspundețiȘtergereArata super
RăspundețiȘtergere