Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 martie 2015

Somon prajit
















Ingrediente:

1 ceasca ulei de masline

400 gr somon

5 - 6 catei de usturoi

5 - 6 lingurita maioneza


Instructiuni pentru somon prajit:


- se ia somonul si se spala, se scurge si pe urma se taie in bucatele mici .

- se pune uleiul de masline in tigaie sa se incinga .

- se adauga bucatile de somon cu grija in tigaie ( sa nu ne ardem) .

- se rumeneste somonul pe cele doua parti si pe urma se scoate cu o paleta pe o farfurie pe care am pus un servetel ( ca sa se mai scurga din ulei) .

- se curata usturoiu, se spala si se taie rondele si se piseaza impreuna cu putina sare .

- se adauga in usturoi cateva lingurite de maioneza ( eu am facut din galbenus de ou, mustar si cateva linguri de ulei ) .

- daca nu va place usturoiul atunci puteti sa fierbeti cateva legume si merg foarte bine .













2 comentarii: