Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 iulie 2016

Farmec - brand romanesc
    Am avut placerea sa primesc cateva produse Gerovital spre testare.

    Am fost placut impresionata de modul cum au fost prezentate produsele .

    Am primit o frumoasa sacosa pe care scrie foarte inspirat Gerovital -Doctor in frumusete .
    Sacosa continea un pliant foarte bine documentat .

    Primul lucru am inceput sa citesc prezentare produselor Gerovital si astfel am aflat ca sunt produse cu protectie scazuta, medie sau ridicata. In functie de ce tip de piele avem putem sa alegem sa folosim produse cu protectie scazuta pentru piele inchisa la culoare sau deja bronzata, pentru piele inchisa nebronzata sau deja bronzata produse cu protectie medie si pentru piele foarte deschisa sau sensibila la soare produse cu protectie ridicata .    La gama Gerovital gasim si produse pentru copii, produse dupa soare si autobronzante .

    Pliantul contine si Beneficiile sau Riscurile expunerii neprotejate la soare cat si mituri adevarate sau false cu privire la expunerea la soare .    Am primit pe langa produse si o oglinjoara care va sta la loc de cinste in poseta mea zi de zi .

    Dupa ce am citit prezentarea produselor am trecut la testarea efectiva a produselor .

    Prima a fost Crema de fata anti-imbatranire avand o protectie ridicata 50 SPF .

    Crema este recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare şi copiilor. si are in compozitie si unt de cacao, vitamina E cat şi ulei organic de rodie .
Aceasta crema are o textura uleioasa si confera tenului un aspect natural si sanatos. Are un parfum care ma duce cu gandul la mare si soare si este perfecta pentru zilele de vara .

   Am primit si doua geluri dupa plaja si anume gel reparator dupa plaja pentru fata si corp cat si gel racoritor dupa plaja .

   Gelul reparator dupa plaja are un efect de calmare a pielii si ajut ala hidratarea ei .
  Se foloseste pentru fata cat si corp .

   Gelul racoritor dupa plaja chiar isi face treaba bine dand o senzatie de racorire si prospetime .   Avand aceste produse cu siguranta nu imi mai este teama de soare, deoarece imi sunt prieteni de incredere , nu ma lasa la greu .2 comentarii: