4-5 buc chifle
250 gr. ciuperci
1 buc ardei gras rosu
1 buc morcov mic
3-4 linguri ulei
2 linguri margarina
patrunjel verde tocat
sare, piper,
cimbru
250 gr. ciuperci
1 buc ardei gras rosu
1 buc morcov mic
3-4 linguri ulei
2 linguri margarina
patrunjel verde tocat
sare, piper,
cimbru
Preparare:
Se
curata ciupercile, se spala bine, se taie marunt si se pun pe foc in ulei .
Ardeiul se toaca impreuna cu morcovul si se adauga peste ciuperci .
Se
lasa pe foc impreuna pana scade zeama amestecand usor .
Se inchide focul, se
adauga parunjelul tocat, sarea, piperul, cimbrul dupa gust .
Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina sau unt .
Se taie cate un capac la fiecare chifla, se scoate miezul si se unge cu putina margarina sau unt .
Se umplu apoi cu compozitia de ciuperci .
Se stropesc
chiflele cu 3-4 linguri de apa calda .
Se dau la cuptor pentru 10 min .
Se scot si se servesc
imediat .
Pofta buna!
arata bine
RăspundețiȘtergeresunt gustoase si se pregatesc usor
ȘtergereGustos!!!
RăspundețiȘtergereArata minunat de apetisante si delicioase !
RăspundețiȘtergerechiar sunt delicioase!
ȘtergereFoarte buna reteta
RăspundețiȘtergere