Totalul afișărilor de pagină
81,232
sâmbătă, 27 decembrie 2014
Rulouri de sunca presata
Ingrediente :
300 g branza de vaci
1 lingura marar verde sau uscat
2 lingurite unt
sare
piper alb, dupa gust
sunca presata taiata felii mai subtiri pentru a putea fi rulate
castravete
1 lingurita mustar
Mod de preparare :
Punem ingredientele de sus intru-un castron, suficient de mare ca sa putem amesteca .
Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza .
Pe fiecare felie de sunca presata punem compozitia de crema de branza .
Pe latura mica a fiecarei felii de sunca unsa cu crema de branza asezam cate o fasie de castravete, taind capetele acestuia, daca este mai lung .
Rulam feliile de sunca astfel umplute si le dam la rece pentru circa 20 - 30 minute .
Rulourile de sunca se taie in 4 - 5 bucati cu un cutit bine ascutit.
Se aseaza pe un platou si se servesc ca atare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Poze?
RăspundețiȘtergeream doar acea poza
Ștergereusor si gustos :)
RăspundețiȘtergereDelicioase! Chiar imi plac foarte mult!
RăspundețiȘtergere