Ingrediente:
2 buc.ceapa galbena
1/2 buc radacina de patrunjel sau pastranac
1/2 buc radacina de patrunjel sau pastranac
2 buc morcov
1/2 lingurita sare
30 ml ulei vegetal
1/2 lingurita sare
30 ml ulei vegetal
1 buc legatura verdeata
Se pune ulei intr-o tigaie, se lasa
sa se incinga .
Se adauga ceapa impreuna cu morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.
Se lasa ceapa sa devina
aurie, se adauga ciupercile ( taiate felii subtiri, inclusiv piciorusele ).
Se lasa circa 10 minute sa stea pe foc avand tigaia acoperita cu un capac .
Se amesteca din cand in cand.
Se amesteca din cand in cand.
Se adauga o cescuta cu apa.
Se fierbe cca 1 ora la foc mediu, acoperit. Se mai amesteca din cand
in cand.
Se pune sarea .
Dupa o ora, se opreste focul .
Se adauga legatura de patrunjel,doar
frunzele tocate marunt .
Verdeata se
adauga proaspata, pentru mai multa prospetime si nutrienti.
super tare , chiar eram in pana de idei cu o mancare noua
RăspundețiȘtergereDelicioase rau ! Nu pot refuza niciodata asa ceva, chiar daca sunt satul.
RăspundețiȘtergereAi dreptate!
RăspundețiȘtergere