Ingrediente :
1 kg de fructe de soc
1 kg de zahar
1 lingurita sare de lamaie sau zeama de la o lamaie
3 lingurite rase zahar vanilat
Le amestecam putin cat sa fie zaharul distribuit uniform, acoperim si lasam la frigider pana a doua zi .
A doua zi punem la fiert dulceata .
Fierbem pe foc mic pana se topeste zaharul .
Amestecam cu o ligura de lemn in compozitie .
Adaugam sarea de lamaie si zaharul vanilat si fierbem inca 30 minute .
Pregatim borcanele . Le spalam si le dam la cuptor pentru a se usca si pentru a fi caldute in momentul in care punem dulceata in ele .
Cind este gata dulceata o turnam fierbinte in borcane si le inchidem imediat .
e buna reteta
RăspundețiȘtergereAm mancat si eu acum vreo doi ani. E delicioasa. Imi place mai mult decat cea de mure.
RăspundețiȘtergeream notat reteta si o pun in aplicare la vremea lor, nu am mancat pana acum insa sunt curioasa
RăspundețiȘtergeree minunata,de 2 ani fac si eu :*
RăspundețiȘtergereE deliciosa dulceata de mure!
RăspundețiȘtergerenu e de mure, e de fructe de soc, merita incercata deoarece e si sanatoasa si gustoasa
ȘtergereSuper buun! Abia aştept să fac şi eu pentru mama,de ziua ei!
RăspundețiȘtergereO reteta delicoasa si sănătoasă !
RăspundețiȘtergerePreferata mea , dulceata :)
RăspundețiȘtergereFoarte buna este dulceata din prezentare!😙😙😙
RăspundețiȘtergereFoarte buna este dulceata din prezentare!😙😙😙
RăspundețiȘtergere