Ingrediente :
500 g carne de porc
700 g napi
1 ½ cana apa
condimente pentru friptura de porc
100 - 200 ml ulei
saer, dupa gust
saer, dupa gust
Mod de preparare :
Se portioneaza carnea, se spala si se pune in tigaia
incalzita (fara sa punem ulei) .
Se adauga apa, astfel incat sa acopere bine carnea .
Focul
va fi potrivit, nici incet, nici tare. Punem capacul peste carne si asteptam sa
se partunda carnea si apa sa se evapore .
Intoarcem friptura pe cealalta parte
si punem condimentele si mai lasam putin pe foc, astfel incat sa se
intrepatrunda mirosurile condimentelor. Scoatem carnea cu paleta pe o farfurie
.
Punem uleiul in tigaia de prajit si dupa ce uleiul e
incalzit punem napii. Acoperim tigaia cu
capac . Dupa ce napii s-au prajit pe o parte ii intoarcem si pe cealalta parte
. Cand sunt gata ii scoatem cu paleta pe farfurie .
Se poate servi cu gogonele murate sau castraveti murati .
as vrea sa stiu ce gust au napii prajiti?
RăspundețiȘtergeresunt dulci
ȘtergereArata bine.Nu stiu ce gust au napii si nici nu am vazut de unde as putea cumpara. Sunt ca si guliile la gust?
RăspundețiȘtergereEu ii cultiv in gradina mamei si au gustul ca si cotorul de varza, fara sa fie iuti, daca ii consumi cruzi.
ȘtergereAm vazut ca se gasesc la Kaufland .
Ștergere