Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 februarie 2018

Piept de pui cu ananas














Ingrediente :

1 buc piept pui
30 ml ulei
300g cascaval
rondele de ananas ( compot )
sare - dupa gust


Mod de preparare :

   Se ia pieptul de pui, se spala si se taie ca pentru snitel .
   Se bat bucatile de carne, usor ca pentru snitel pe amandoua partile .
   Se pun in tigaia de teflon bucatile taiate de piept de pui, una langa alta si se adauga foarte putina apa si se da la foc potrivit .Se pune capacul  pe tigaie .
   Dupa ce apa a scazut si carnea este rumenita, se intoarce carnea pe cealalta parte, se adauga ulei astfel incat sa fie unsa tigaia si se presara sare dupa gust .
   Se deschide compotul de ananas si se scurg rondelele de sirop .
   Se taie cascavalul in felii subtiri .
   Peste carnea gata rumenita se pune pe fiecare bucata de carne o rondea de ananas si o felie de cascaval . Se mai tin pe foc 1-2 minute, cat sa se inmoaie cascavalul ( tigaia trebuie acoperita ) .
   Se ia cu paleta fiecare bucata de carne .
   Se poate servi cu diverse garnituri . 















2 comentarii: