Ingrediente utilizate:
1 bucata foaie groasa foietaj
1 ou pentru uns
1 lingura ulei
1 buc piept de pui afumat
Timp de preparare:
30 minute
Mod de preparare:
Pe planseta punem foaia de aluat asa cum
este rulata.
Taiem fasii de cca. 3,5 cm. Feliem pieptul de pui cu
ajutorul unui cutit care taie bine, astfel incat feliile sa fie foarte
subtiri.
Fiecare fasie de aluat o derulam si o punem pe planseta. Pe
fiecare fasie de aluat de foietaj adaugam cate 3-4 bucati de piept de
pui . Rulam si prindem la capat umezind aluatul cu putina apa.
si ridicam
centru ca sa para ca o rozeta de trandafir .
Se dau cu ou .
Se aseaza in tava pe hartie de copt.
Eu am uns tava si am pus hartia de copt.
Se pune tava in cuptorul incins pentru 25-30 minute
Se servesc calzi cat si reci.
Pot fi serviti la aperitiv sau la cina .
Pofta buna!
PS
Cu acest preparat am participat la un concurs si am castigat un frumos premiu ( setul de vase)
Multumesc Caroli Romania !
delicioasa reteta merita sa o incerc si eu,felicitari.
RăspundețiȘtergerefelicitari, arata delicios si foarte usor de preparat pare.
RăspundețiȘtergeremultumesc pentru felicitari!
RăspundețiȘtergerese prepara foarte usor si este de efect
Delicios!
RăspundețiȘtergere