Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 iulie 2014

Prajitura cu visine













ingrediente
6 oua
1 1/2 cana zahar
1 1/2 cana faina
1 plic zahar vanilat
1/2 pahar ulei
1 lingura cacao
fructe de sezon : visine, smeura, caise


    Se bat foarte tare albusurile, apoi se adauga cate putin zahar si se bat bine ca si la bezele, pana se pune tot zaharul . Se adauga cate un galbenus si se bate incontinuu . Dupa ce s-au pus toate galbenusurile , se scoate telul si se amesteca cu o lingura cate putina faina, zaharul vanilat, apoi uleiul, adaugat treptat si din nou faina, amestecand de jos in sus foarte usor .

Se unge tava de prajitura, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia .
Visinele si smeura se spala, se scurg. Scoatem samburii de la visine . Fructele se dau prin faina si se presara peste compozitia din tava.




Un comentariu: