Ingrediente:
1,300 kg muschiulet de porc ( eu am avut 2 buc )
1/2 zeama de lamaie
3 linguri ulei
1/2lingurita sare
1 lingurita piper negru macinat
1 foaie dafin
2 lingurite boia de ardei dulce afumata
1 lingurita de cimbru
1 capatana de usturoi
100 ml apa
Mod de preparare :
Am pus intr – un castron zeama de lamaie, uleiul, condimentele, usturoiul si sarea .
Am amestecat bine si am pus si cele doua bucati de muschiuleti in acest lichid si am acoperit cu o folie castronul .
Am pus castronul in frigider de seara pana dimineata .
Am asezat muschiuletul in vasul crock – pot – ului, am pus 100 ml apa cat si lichidul din castron .
Am apus capacul vasului si am setat aparatul la functia higt.
Dupa doua ore am luat capacul si am intors muschiuletul pe partea cealalta si pe urma am acoperit iar vasul si a mai stat la fiert inca o ora .
A rezultat o friptura aromata .
Preparatul poate fi servit cu orez si salata de varza murata, sau poate fi servit cu cartofi copti sau ca un aperitiv .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu