Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 decembrie 2021

Muschiulet gatit la Slow Cooker – Crock Pot

 


 

 

 

 

Ingrediente:

1,300 kg muschiulet de porc ( eu am avut 2 buc )

1/2 zeama de lamaie

3 linguri ulei

1/2lingurita  sare

1 lingurita piper  negru macinat

1 foaie dafin

2 lingurite boia de ardei dulce afumata

1 lingurita de cimbru

1 capatana de usturoi

100 ml apa

Mod de preparare :

   Am pus intr – un castron zeama de lamaie, uleiul, condimentele, usturoiul si sarea .

    Am amestecat bine si am pus si cele doua bucati de muschiuleti in acest lichid si am acoperit cu o folie castronul .

   Am pus castronul in frigider de seara pana dimineata .

   Am asezat muschiuletul in vasul crock – pot – ului, am pus 100 ml apa  cat si lichidul din castron .

   Am apus capacul vasului si am setat aparatul la functia higt.

   Dupa doua ore am luat capacul si am intors muschiuletul pe partea cealalta si pe urma am acoperit iar vasul si a mai stat la fiert inca o ora .

   A rezultat o friptura aromata .

  Preparatul poate fi servit cu orez si salata de varza murata, sau poate fi servit cu cartofi copti sau ca un aperitiv .

 

 


 














 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu