Ingrediente :
300 g ciuperci
250 g carnati taranesti ( eu am folosit de la Caroli )
75 - 100 g cascaval sau branza
1 -2 linguri ulei
sare dupa gust
Mod de preparare :
Se unge tava cu ulei .
Se aseaza ciupercutele dupa ce au fost spalate si desprinse coditele in tava de copt .
Se taie in rondele mici carnatul si pe pozitioneaza in interiorul ciupercilor.
Deasupra se rade cascaval sau branza .
Se da la cuptor la foc mediu timp de 20 - 30 minute .
Se scoate tava si se adauga sarea, daca este cazul, cine mai doreste poate pune si piper .
La mine nu a fost cazul deoarece carnatii folositi au fost suficient de sarati si de piperati.
bine de tot arata ciupercutele astea
RăspundețiȘtergereau fost si gustoase
Ștergerece bine arata, probabil sunt delicioase
RăspundețiȘtergeremmmmm. ce bine arata!
RăspundețiȘtergeremmmmm. ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMmm...delocios
RăspundețiȘtergereDelicios*
ȘtergereDelicioase!
RăspundețiȘtergeremmmm bune bune,fiica mea adora sa le faca
RăspundețiȘtergere