Ingrediente :
1/2 pahar ulei
1/2 pahar apa
1 praf de sare
3 oua
faina cat cuprinde
Mod de pregatire :
Se pune faina pe o planseta si se face o gaura in mijloc unde se toarna cate putin ulei, ouale si apa, amestecand cu faina pana se obtine un aluat potrivit de tare .
Se framanta bine, se mai izbeste de masa si iar se framanta, apoi se lasa sa se odihneasca 20 de minute .
Eu am folosit acum un aluat din comert .
In timp cat se odihneste aluatul se pregateste varza pentru umplutura.
Varza murata se spala bine sa - si piarda din sare, se taie subtire.
Se stoarce si se pune cu piper si o lingura buna de ulei , pe foc, ca sa scada bine apa ce o mai are, apoi se foloseste dupa ce se raceste putin .
Se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se taie patrate sau dreptunghiuri .
In fiecare patrat ( dreptunghi ) se pune cate o lingurita plina cu varza .
Se intoarce jumatae de patrat ( dreptunghi ) peste varza si se lipesc colturile .
Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor .
Foarte bune !
RăspundețiȘtergereInteresant
RăspundețiȘtergerepoti incerca si tu, nu se face greu si sunt bune
Ștergereo sa incerc si eu!!!!
RăspundețiȘtergerenu am mancat niciodata, dar sunt sigura ca sunt delicioase!
RăspundețiȘtergereGustoase "rau de tot"!
RăspundețiȘtergerechiar imi plac cum ies
ȘtergereUsor de facut si bune la gust.
RăspundețiȘtergereBune și ușor de făcut
RăspundețiȘtergere