Totalul afișărilor de pagină
sâmbătă, 3 decembrie 2016
Cremwursti in aluat pentru foitaj
Ingrediente :
- aluat pentru foitaj
- 8 bucati de cremwursti
- 1 - 2 linguri ulei
Mod de preparare :
Se scoate aluatul din congelator si se lasa pe masa sa se decongeleze .
Cand se poate desface intindeti aluatul pe masa de lucru si portionati aluatul in 8 dreptunghiuri egale .
Puneti cate un cremwurst peste aluat si rulati obtinand un rulou .
Se unge tava cu ulei si se aseaza rulourile, unul cate unul in tava .
Se dau la copt la 150-180 grade celsius .
Se pot servi caldute sau reci, dupa preferinta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
O reteta farte buna,mai incolo o sa o fac si eu.Multumesc pentru idee.
RăspundețiȘtergeresa imi spui daca iti place ce a iesit
Ștergeresa aveti pofta si eu pregatesc dar cu aluat facut in casa cu untura!
RăspundețiȘtergere