Totalul afișărilor de pagină
80,946
miercuri, 1 iunie 2016
Socata
Ingrediente :
10-12 flori mari soc
1 kg de zahar
2-3 lamai mari
8 litri de apa rece
un borcan de 10 litri
Mod de preparare :
Se spala florile de soc si se pun pe fundul borcanului.
Se adauga zaharul si sucul de lamaie, plus cojile de lamaie taiete felii .
Apoi se umple borcanul cu apa rece, se amesteca, se acopera cu un tifon si se mai lasa 2 sau 3 zile intr-un loc cald si insorit (depinde cat de cald este in locul de depozitare).
In fiecare zi se amesteca lichidul din borcan, dimineata si seara.
Atunci cand a ajuns la nivelul de aciditate dorit, strecurati socata, puneti-o in sticle si depozitati-o in frigider.
Socata se serveste rece.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sanatoasa si gustoasa!
RăspundețiȘtergereE ideala socata rece pe canicula asta!
RăspundețiȘtergereFoarte racoritoare, parfumata si sanatoasa, in primul rand.
RăspundețiȘtergereAi perfecta dreptate.
Ștergereeste o bautura de sezon,foarte aromata si sanatoasa!
RăspundețiȘtergereBrandusa,ai mare dreptate
Ștergere