- 700 g carne tocata de porc si vita in amestec
- o cescuta de orez
- o ceapa mare
- piper, dupa gust
- foi de stevie 20-30 bucati
- sare
Mod de preparare :
Frunzele de stevie se spala in apa rece.
Se taie cotorul de pe dosul frunzei.
Se iau cate 4-5 frunze si se pun in cratita cu apa fierbinte pentru 2-3 secunde.
Aceste frunze se pun pe urma la scurs intr-o sita.
Aceste frunze se pun pe urma la scurs intr-o sita.
Se pregateste umplutura din carne tocata, orez, sare, piper ceapa tocata marunt .
Se amesteca aceasta compozitie pana devine omogena.
Eu am facut sarmale in foi de varza si foi de stevie . Am facut 10 sarmale din foi de varza si 20 din stevie.
Am pus sarmalele din foi de varza la fiert in cratita si cand aproape erau gata am pus si sarmalele din foi de stevie.
Astfel gusturile s-au intrepatruns cel de varza cu cel de stevie.
Cand au fiert si sarmalele din foi de stevie am scos cateva sarmale pe farfurie .
Sunt foarte gustoase sarmalele in stevie.
RăspundețiȘtergereEu am facut o combinatie . Am infasurat sarmalele in stevie si in varza .
RăspundețiȘtergere