Ingrediente :
750 ml tuica
50 boabe de cafea
3 pliculete zahar vanilat
Mod de preparare :
Se pune intr-o sticla cele 50 de boabe de cafea, pliculetele de zahar vanilat si tuica pana se umple sticla .
Eu am folosit o sticla de 700 ml .
Acest preparat se pune in camara la loc racoros si in fiecare zi se amesteca astfel incat sa se dizolve zaharul .
Dupa 12 zile poate fi degustata .
Hai noroc!
interesant , delicios , cheers !!
RăspundețiȘtergereinteresant imi aduce aminte de tatal meu ca imi placea si lui sa isi prepare tot felul pe bauturi din astea are o agenda plina de retete din acestea.
RăspundețiȘtergereDaca ai asa o comoara de retete te sfatuiesc sa incerci sa le prepari si eventual sa iti faci un blog unde sa le promovezi. Poate ne inspiram si noi sa preparam ceva nou .
ȘtergereSuper ! Trebuie incercata reteta !
RăspundețiȘtergereArata super și voi încerca!
RăspundețiȘtergereArata bine de tot!
RăspundețiȘtergerearata bine si la gust e deosebita, anul acesta am incercat lichior de gutui si a iesit super
Ștergere